Jegyinfó

a jegyPénztár nyitvatartása

Pénztárnyitás az előadás kezdete előtt 60 perccel.

Közönségkapcsolati munkatársaink a +36 20 621 6448 telefonszámon, illetve a jegy@latinovitsszinhaz.eu e-mail címen érhetőek el hétfőtől péntekig 10:00-17:00 óra között.

online jegyvásárlás

Weboldalunkon gyorsan és kényelmesen vásárolhatja meg jegyeit az online jegyvásárlásra kattintva, és már az online vásárlásnál is fizethet nálunk OTP SZÉP kártyával.

Kérjük, hogy online vásárlás esetén az e-mailben kapott linkekre kattintva a letöltött PDF-fájlokat nyomtassa ki, vagy beléptetésnél tegye elérhetővé a fájlokat mobiltelefonján, tabletjén.

kedvezmények

Diák-, nyugdíjas- és pedagógus kedvezmény: 20%-os kedvezményt biztosítunk a jegyárból – kizárólag személyes vásárlás esetén – a kedvezményre jogosító kártya felmutatásával; emelt helyáras előadásokra (premierek, szilveszteri előadás) nem érvényesíthető.

Csoportos jegy: csoportos jegyigényekkel kapcsolatban (felnőtt és diák egyaránt) telefonon vagy a csoport@latinovitsszinhaz.eu e-mail címen kérhetnek bővebb tájékoztatást.

Sajtójegy: a sajtó képviselői számára 1.000 Ft-os egységáron tudunk jegyeket biztosítani. Kísérőnek (amennyiben nem sajtó munkatárs) teljes árú jegyet adunk ki. Igényelhető a színház sajtó- és marketing kommunikációs munkatársától a zsigmond.nora@latinovitsszinhaz.eu e-mail címen.

Szakmai jegy: a színházi szakmában dolgozók számára – korlátozott számban – 50%-os kedvezményt biztosítunk előadásainkra. Kizárólag a színház művészeti titkárától igényelhető az előadást megelőzően a meszaros.zsuzsanna@latinovitsszinhaz.eu e-mail címen.

késve érkezők figyelmébe

A megvásárolt jegy az előadás kezdéséig biztosítja a helyfoglalást. Az előadás kezdése után érkező nézőinket az előadás zavartalanságának biztosítása érdekében sajnos nem áll módunkban beengedni. Helyüket csak a szünetben foglalhatják el.

színházjegyek Visszaváltása

Jegyet visszaváltani vagy másik előadásra cserélni kizárólag műsorváltozás vagy az előadás elmaradása esetén áll módunkban.

elmaradt előadás pótlása

Amennyiben betegség vagy valamely egyéb ok miatt kénytelenek vagyunk lemondani egy előadást, kijelölünk egy dátumot az előadás pótlására, és erről tájékoztatunk minden érintettet. Ha Önnek megfelelő az új időpont, abban az esetben nincsen további teendője, személyesen vagy online megváltott jegyét közönségkapcsolati munkatársaink átváltják a pótelőadásra. Ha Önnek nem megfelelő az általunk felajánlott pótidőpont, kérjük, hogy 10 munkanapon belül keresse fel közönségkapcsolati munkatársainkat elérhetőségeik valamelyikén és egyeztessen velük, melyik időpontban tudja megtekinteni az elmaradt előadást. Köszönjük a megértést!

kerekesszékkel érkezőknek

Színházunk akadálymentesített, azonban a nézőtér speciális kialakítása miatt kérjük a kerekesszékkel érkezőket, hogy telefonon vagy e-mailben jelezzék helyigényüket közönségkapcsolati munkatársaink felé a tervezett színházlátogatásuk előtti napon 18:00 óráig! Köszönjük!

2023. december 15-től érvényes jegyár táblázat
(a nagyobb méretért kattintson a képre!)

 

további jegyárak

NAGYSZÍNPAD:

Premierjegy: 9.000 Ft
Főpróbajegy: 3.700 Ft

VÁROSI IFJÚSÁGI KLUB

Premierjegy: 3.500 Ft
Főpróbajegy: 2.500 Ft
Esti előadás: 3.200 Ft
Gyerekelőadás: 2.500 Ft

Csoportos gyerekjegy hétköznap: 2.200 Ft
Kísérőjegy: 1.000 Ft

Tantermi előadás:  2.500 Ft

 

bérletárak

Arany Támogatói Páros Szabadjegy: 20.000 Ft

Támogatói Páros Szabadjegy: 16.000 Ft

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a 2023/2024-es évadban megvásárolt bérleteink kizárólag az évad végéig, legkésőbb 2024. június 20-ig felhasználhatóak! 

 

 

 

Milyen fizetőeszközökkel vásárolhatok?

Jegypénztárunkban készpénzen kívül az alábbi fizetőeszközökkel vásárolhatnak nézőink

  • valamennyi, széles körben elfogadott bankkártya
  • SZÉP-kártya – OTP, K&H, MKB
  • Edenred Kultúra és Sport Utalvány, kizárólag kultúrára fordítható utalványok elfogadása
  • Erzsébet Kultúra Utalvány
  • Erzsébet Ajándék utalvány
  • Erzsébet-utalvány Plusz kártya
  • Program Ticket színházi belépőjegy-utalvány
  • OTP Cafeteria kártya