Már kapható Másnapos bérletünk!

Már kapható Másnapos bérletünk, amelynek birtokában garantált a helye négy nagyszínpadi bemutatónkra a premierek másnapján. Vásárolja meg most jelentős kedvezménnyel, mindössze 22.000 Ft-ért!

A Másnapos bérlethez tartozó új bemutatóink + időpontok:

Kasimir és Karoline // rendező: Hegymegi Máté // 2024. október 13. vasárnap, 19.00
Részegek // rendező: Fehér Balázs Benő // 2024. december 22. vasárnap, 19.00
Az igazság gyertyái // rendező: Alföldi Róbert // 2025. február 23. vasárnap, 19.00
Cyrano de Bergerac // rendező: Pelsőczy Réka // 2025. április 13. vasárnap, 19.00

***

A 2024/25-ös évad első nagyszínpadi bemutatója a Kasimir és Karoline lesz. Az ismert osztrák-magyar drámaíró, Ödön von Horváth 1932-ben írt színdarabját a Budaörsön első alkalommal dolgozó Hegymegi Máté rendezésében láthatja a közönség Fröhlich Kristóf, Hartai Petra, Mertz Tibor, Ilyés Róbert, Chován Gábor, Sas Zoltán, Bohoczki Sára, Páder Petra, Koós Boglárka, Szőts Orsi és Juhász Vince szereplésével.

Karácsony előtt néhány nappal, december 21-én érkezik a következő nagyszínpadi bemutató, a Részegek, amelynek szerzője a kortárs orosz színházi élet mára kultikussá vált drámaíró-rendezője, az 1974-ben, Irkutszkban született Ivan Viripajev. 2012-ben írt színdarabját, a Magyarországon már több feldolgozást megélt Részegeket a Budaörsi Latinovits Színházban a jelenleg is játszott Koldusopera és a Szentivánéji álom után harmadszor dolgozó Fehér Balázs Benő viszi színre Spolarics Andrea, Rába Roland, Hartai Petra, Bohoczki Sára, Fröhlich Kristóf, Chován Gábor, Páder Petra, Fehér László, Koós Boglárka, Sas Zoltán, Böröndi Bence, Rákos Olivér, Juhász Vince és Szőts Orsi szereplésével.

A 2025-ös évet egy újabb Alföldi Róbert rendezéssel nyitja a budaörsi színház, aki az egyik legeredetibb hangú kortárs magyar drámaíró, Székely Csaba legújabb színdarabját, Az igazság gyertyáit állítja színpadra közel egy évvel a marosvásárhelyi ősbemutató után. A Budaörsön már hetedik alkalommal rendező, a Liliom címszerepében pedig színészként is bemutatkozott Alföldi nem először dolgozik Székely-szövegből, a város színháza jelenleg is nagy sikerrel játssza egyik korábbi közös munkájukat, az Öröm és boldogságot. Az igazság gyertyái bemutatója február 22-én lesz, az előadásban Pelsőczy Rékát, Fröhlich Kristófot, Hartai Petrát, Ilyés Róbertet, Sas Zoltánt, Nagypál Gábort, Mertz Tibort, Chován Gábort, Bohoczki Sárát, Koós Boglárkát, Böröndi Bencét, Juhász Vincét, Szőts Orsit, Takács Katalint, Spolarics Andreát és Kocsó Gábort láthatja majd a közönség.

Az évad utolsó nagyszínpadi bemutatója a Cyrano de Bergerac lesz. A mindenki által jól ismert, klasszikus történettel Martin Crimp, a kortárs angol dráma fenegyerekének friss és izgalmas feldolgozásában és Závada Péter fordításában találkozhatnak a nézők. Az előadást a Budaörsön rendezőként és újabban színészként is egyre gyakrabban megforduló Pelsőczy Réka állítja színpadra, aki az Álarcosbál, a Születésnap és a Vadászat után negyedszer rendez a Budaörsi Latinovits Színházban. A Cyrano premierje 2025. április 12-én lesz, a főszerepben Böröndi Bencét, Koós Boglárkát és Fröhlich Kristófot láthatja majd a közönség, mellettük feltűnik Juhász Vince, Ilyés Róbert, Páder Petra, Sas Zoltán, Mertz Tibor, Bregyán Péter és Takács Zalán is.