színészkoncert a színházak éjszakáján – a társulat kedvenc dalai élőben a backstreet boys-tól az európa kiadóig!

Vajon mi köze egymáshoz a Backstreet Boys-nak és az Európa Kiadónak? Gyere el hozzánk március 23-án, szombaton, és mindenre fény derül! A Budaörsi Latinovits Színház társulata kedvenc dalait adja elő élőben a Budapesti Színházak Éjszakáján, este 10 órától!

A Budaörsi Latinovits Színház idén először vesz részt a Budapesti Színházak Éjszakáján. Nagyon nagy megtiszteltetés ez számunkra, színházunk teljes társulata azon dolgozik hónapok óta, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal lepjük meg a március 23-án hozzánk érkezőket. Bízunk benne, hogy az általunk kínált lehetőségek sok érdeklődőt, jelenlegi és jövőbeni nézőt csábítanak majd ki Budaörsre a Színházak Éjszakáján. A nap zárásaként társulatunk tagjai egy könnyűzenei koncerttel lepik meg a közönséget. Hogy milyen dalokat hallhatunk majd, az egyelőre még előttünk is titok, mert az egyes produkciókról csak maguk, az előadók tudnak, de egészen biztosan fergeteges estére számíthatunk!

A fellépők a Budaörsi Latinovits Színház színművészei:

Bohoczki Sára
Böröndi Bence
Bregyán Péter
Fröhlich Kristóf
Hartai Petra
Juhász Vince
Páder Petra
Sas Zoltán
Spolarics Andrea
Szőts Orsi

***

A Színészkoncerten való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Budapesti Színházak Éjszakájára váltott karszalaggal lehetséges, amely a budapestiszinhazakejszakaja.jegy.hu oldalon vásárolható meg!

Árak:

• Teljes árú karszalag: 5800 Ft
• Kedvezményes árú karszalag (diák, nyugdíjas, gyerek, fogyatékkal élő, pedagógus): 3800 Ft