A március 3-i Beszélnünk kell Kevinről után közönségtalálkozót tartunk Végh József kriminálpszichológus és egykori túsztárgyaló részvételével!

Kedves Nézőink! A március 3-i Beszélnünk kell Kevinről után közönségtalálkozót tartunk Végh József kriminálpszichológus és egykori túsztárgyaló, a két főszereplő, Pelsőczy Réka és Fröhlich Kristóf, az előadást rendező Berzsenyi Bellaagh Ádám, valamint a regényt színpadra alkalmazó Németh Nikolett dramaturg részvételével! A beszélgetést ezúttal Warholik Zoltán (Klubrádió) vezeti majd. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a földszinti Galériateremben! Jegyvásárlás itt! 

***

„Csak olyanokat lehet szenvedésnek kitenni, akiknek van lelkiismeretük. Csak olyanokat lehet büntetni, akiknek meghiúsítható reményeik vagy eltéphető kötelékeik vannak, akiket érdekel, hogy mások mit gondolnak róluk. Igazából csakis azok büntethetők, akik egy kicsit már jók.” (Lionel Shriver: Beszélnünk kell Kevinről)

***

Lionel Shriver
Beszélnünk kell Kevinről
Rendező: Berzsenyi Bellaagh Ádám

Eva nem igazán akart anya lenni. Főleg nem egy olyan fiúé, aki 16 évesen úgy vonul be az amerikai történelembe, mint az első tinédzser, aki számszeríjjal gyilkolta meg hét iskolatársát, egy menzai dolgozót és az egyetlen tanárt, aki valaha kedvelte őt. Két évvel később Eva megpróbál rendet tenni a benne lévő káoszban, és kegyetlenül őszinte levélírásba kezd elidegenedett férjéhez. Eva, aki egész életében képtelen volt megbékülni az anyasággal járó áldozatokkal, most attól fél, hogy a saját fia iránt érzett ellenszenve felelős a tragédiáért.

Lionel Shriver amerikai írónő Orange-díjas regénye a mai napig betonszilárd tabukat feszeget; a gyerekvállalás előtt álló nők félelmeit és az anyai szeretetre való képtelenséget.

Szereplők:

Fröhlich Kristóf
Pelsőczy Réka
Hartai Petra
Ilyés Róbert
Böröndi Bence
Takács Katalin
Koós Boglárka