A január 14-i John-t követő beszélgetésen itt lesz velünk Máté Gábor és Dr. Preisz Éva Eszter pszichiáter és pszichoterapeuta!

Máté Gábor is itt lesz velünk a január 14-i Johnt követő közönségtalálkozónkon! Az előadás rendezője, Németh Nikolett dramaturg és a színészek szakértő vendégünkkel, Dr. Preisz Éva Eszter pszichiáterrel és pszichoterapeutával beszélgetnek majd a John-ról Gurubi Ágnes vezetésével. Természetesen ezúttal is kíváncsian várjuk a közönség kérdéseit és meglátásait! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

JOHN
JANUÁR 14. VASÁRNAP, 19.00
Jegyvásárlás itt!

***

ANNIE BAKER
John
Rendező: MÁTÉ GÁBOR

A Pulitzer-díjas Annie Baker négyszereplős párkapcsolati drámáját 2015-ben nagy sikerrel mutatták be New Yorkban, a Time és a Hollywood Reporter éves listáján is előkelő helyet kapott az évad egyik legjobb előadásaként. A John a New York Times szerint „kísérteties meditáció azokról a témákról, amik a szerzőt leginkább jellemzik; a magány állandó jelenléte az ember életében, valamint a szeretet és a jelentőségteljes kapcsolatok utáni zaklatott kutatás.” Magyarországon először a Budaörsi Latinovits Színházban láthatja a közönség.

Szereplők:

BÁNSÁGI ILDIKÓ
TAKÁCS KATALIN
HARTAI PETRA
BÖRÖNDI BENCE