Alfonso Paso

Hazudj inkább, kedvesem!

Julia SZAMOSI ZSÓFIA m.v.
Elisa BOHOCZKI SÁRA
Lorenzo CHOVÁN GÁBOR
Carlos MARTON RÓBERT m.v.
Juan BÖRÖNDI BENCE
Bermés BREGYÁN PÉTER
Rosa PÁDER PETRA

fordító Horváth János
díszlettervező Znamenák István
jelmeztervező Cselényi Nóra
zeneszerző Zságer-Varga Ákos
súgó Mészáros Csilla
rendező Znamenák István

Hazudni rossz, értem?

Bár néha kétségtelenül muszáj: hol a helyzet hozza úgy, hol a jellem parancsolja meg, hol pedig a szenvedély diktálja így.

Ezúttal eme harmadik eset esete forog fenn: jólét-szülte, unalom-nemzette hazugságok hálóját csodálhatjuk meg, valamint a folyamatot, melynek során fentemlített háló egyre tágabb, egyre áthatolhatatlanabb – és a maga módján egyre szórakoztatóbb lesz, olyannyira szórakoztató, hogy halálra (olykor a szó legszorosabb értelmében) röhögjük magunkat, mire kikeveredünk belőle.

De ha mégsem, és élve gabalyodnánk ki a hálóból, akkor örömmel üdvözölhetjük magunkat a valóságban, ami – többek között – arról nevezetes, hogy nincs a világnak az a szemenszedett hazugsága, amelynek esélye volna felvenni vele a versenyt.

 

bemutató 2016. szeptember 17.

helyszín Színházterem

Az előadás hossza 150 perc 1 szünettel.

 

 

Szeretettel ajánlom ezt az előadást mindenkinek, aki a műfaj szerelmese, vagy csak komédiázna egy kicsit egy összetartó, lelkes színtársulat mulattató előadásában. A „Hazudj inkább, kedvesem!” a műfajtól kellemes meglepetés, a Budaörsi Latinovitstól megszokott, a nézőnek kétórányi boldogságot, a társulatnak megérdemelt sikert hozó színvonal.

Csúcsra járatott komédia – artnews.hu