Bácskai Juli Pszichoszínháza

 

helyszín Városi Ifjúsági Klub

A Budaörsi Latinovits Színház meghívására szerepel Bácskai Juli Pszichoszínháza minden hónapban egyszer Budaörsön, a Városi Ifjúsági Klubban. A színházalapító-író- pszichológus szakértő forgatókönyvére improvizálnak a színészek. Egy színész „kintről”, egy színész „bentről”.

A színészek improvizálnak a forgatókönyv-író pszichológus Bácskai Juli ötleteire, közbehegedül Bóna János. A néző is megszólalhat, ha akar.  Minden előadás=premier, egyszeri és megismételhetetlen. Pszichológia és színház.

#improvizáció #pszichológia #színház #Pszichoszínház

***

Miért PSZICHO? Miért SZÍNHÁZ? Mert mindenkinek ismerősek a témák: szerelem, vágy, féltékenység, párkapcsolati harcok, generációk vitája, szenvedélyek, szenvedélybetegségek –humorral, iróniával előadva- pszichológus szakértővel. Alapító-ötleadó-író-rendező-szakértő-műsorvezető-menedzser-producer-kellékes-titkár-igazgató: Bácskai Juli pszichológus „szabadSZÓműves”

A PSZICHOLÓGUS kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként 2 színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. VÁNDORSZÍNHÁZ: házhoz megyünk fesztiválokra, céges rendezvényekre, iskolákba -igény szerint alakítva a témát.

A néző is megszólalhat, de csak ha akar!

Originális színházi műfaj, 400+ előadás.

Minden előadás = premier.

***

10. 19. Böröndi Bence és Varga Ádám

11. 23. Hartai Petra és Szabó Kimmel Tamás

12. 14. Bohoczki Sára és Fenyő Iván

01. 26. Szőts Orsi és Molnár Áron

02. 27. Györgyi Anna és Mertz Tibor

03. 22. Kovács Patrícia és Chován Gábor

04. 10. Für Anikó és Bregyán Péter

05. 24. Spolarics Andrea és Tóth József

aktuális előadások
 

2024. január 26. // Szőts Orsi és Molnár Áron

2023. november 23. // Hartai Petra és Szabó Kimmel Tamás

2023. október 19. // Böröndi Bence és Varga Ádám